Feed

Back to News
Share
354-534-1639429152.webp
Crewbooking Crewbooking

AMPLO gaat een partnership aan met Crewbooking

Amplo (BE) gaat een partnership aan met de wereldwijde recruitment- en planningstool "Crewbooking". Een platform ontwikkeld vanuit de onderbuik van onze sector.

“Wij zijn fier om vandaag ons partnership met CREWBOOKING voor te stellen: een gebruiksvriendelijk platform én mobiele app dat sectorspecifieke vakmensen linkt aan de bedrijven die op zoek zijn naar deze profielen. Overal ter wereld en om het even wanneer. Crewbooking is echter meer dan enkel een rekruteringsplatform. Het is ook een heuse community van professionals wereldwijd. Allen actief in de brede audiovisuele-, film- en eventindustrie. We spreken over freelancers die zelfstandig zijn, die voor een professionele organisatie werken of via Amplo factureren.”

Gaan we de concurrentie aan met onze eigen werking bij Amplo? Je zou kunnen denken van wel, maar dat is niet zo. Integendeel: we gaan een stap verder. Crewbooking is ontwikkeld in België als antwoord op een reële nood in de sector. Omdat we bij Amplo de zaken graag oplossingsgericht aanpakken, gaan we een samenwerking aan met Crewbooking om het platform te ondersteunen en zo verder te groeien. Op die manier ondersteunen we de freelancers en bedrijven en versterken we uiteindelijk de hele creatieve sector.

Er bestaan nog andere oplossingen die gelijkaardige services aanbieden, waarom koos AMPLO voor Crewbooking?

De mensen die Crewbooking ontwikkelen, staan zelf dagelijks op het terrein. Ze werken zowel in de audiovisuele als in de eventsector en ondervonden al jaren dat er een goede tool ontbrak om de link te leggen tussen freelancers en opdrachtgevers. Crewbooking doet dit nu op een organische manier, waarbij agenda’s en jobs op een automatische manier aan elkaar gekoppeld worden, maar steeds rekening houdend met de beschikbaarheden en voorwaarden van de freelancer. Dat maakt de tool ook zo efficiënt.

Daarnaast werkt Crewbooking actief op hun community en leggen ze een database aan van professionals en opdrachtgevers. De huidige Covid situatie zorgt voor de moeilijke omstandigheden waar we ons nu in bevinden. De druk op de beschikbare personeelsbestanden bij onze klanten is enorm: bottlenecks in de planning zijn dagelijkse kost. Crewbooking biedt een oplossing voor zowel crew-providers als organisaties die de lacunes in hun personeelsbestand willen aanvullen.

Read more

Share

Your browser is not supported

We are sorry, this platform doesn't support Internet Explorer, please use one of these browsers: